Logo

Squashbåde med blandede grønsager

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 stort squash flækket på langs og befriet for kerner
2 ½ dl blandede grønsager fx. ærter, gulerødder, peberfrugt, bladselleri, majs, løg og svampe etc.
1 ¼ dl hvid sauce
eller
3 spsk yoghurt
3 spsk mayonnaise
3 spsk cremefraiche 18 %
hakkede krydderurter
hvidløgssalt
 
Bag squashen ved 190ºC i 25-30 minutter med bunden i vejret.
Fyld skallerne med blandede rå eller dampede grønsager og hvid sauce eller med mere pikant sauce af yoghurt, mayonnaise, cremefraiche og krydderurter.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.581 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her