Logo

Maskeret blomkål 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Maskeret blomkål 2


1 stort blomkål

salt og peber

100 g mayonnaise

1 dl cremefraiche

½ spsk Dijon sennep

1 spsk koncentreret tomatpuré

150-250 g pillede rejer - friskkogte, dybfrosne eller fra glas

klippet dild

salatblade

tomater

hårdkogte æg

Tilbehør: groft brød

*

Rens blomkålen og skær lidt af stokken.

Stil den i vand nogle timer, gerne til næste dag.

Kog kålen akkurat mør i letsaltet vand - beregn ca. 20 minutter.

Tag blomkålen forsigtigt op og lad den dryppe godt af.

Anbring den på et rundt fad.

Rør mayonnaisen sammen med cremefraiche og tilsæt sennep og tomatpuré.

Smag til med peber og hæld det over den kolde blomkål.

Drys med rejer og klippet dild.

Læg salatblade, tomatbåde og halve hårdkogte æg omkring kålen.

Server groft brød til. 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,8 (4 stemmer)
Siden er blevet set 3.442 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her