Logo

Røget stenbider med spinat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

(4 personer)
 
2 små røgede stenbider
2 skalotteløg
150 g smør
citronsaft, salt og peber
50 g ørred
½ æg
½ dl piskefløde
200 g blancheret spinat
¼ fed hvidløg
 
Mousse:
1. Ørredkødet blendes, tilsættes salt, peber, æg og fløde.
2. Moussen vendes i den ene røgede stenbidder, der er plukket i små stykker.
3. Moussen indpakkes i store spinatblade, dampes i hvidvin og lidt vand i ca. 8 min. under alufolie i ovnen.
Beurre blanc:
1.2 dl hvidvin og skalotteløg reduceres, til der resterer 2 spsk
2. Monteres herefter med smørret. Smages til med salt, peber og citronsaft.
3. Spinaten smørsauteres med salt, peber samt en smule hvidløg.
 
Anretning:
Den indpakkede mousse deles i to dele og anrettes på en tallerken. Omkring placeres spinaten samt den anden stenbid­der.
Som pynt lidt stenbidderrogn.
 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 769 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Statsministeren får job i udlandet siger rygterne.
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her