Logo

Nem is

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

3 æggeblommer
3 spsk flormelis
3 dl piskefløde
2 æggehvider

½ spsk vaniljesukker
eller 2 spsk cacao
eller 50 g chokolade
eller 1 spsk cognac
eller 25 g malede mandler eller nødder
eller 1 dl mosede bær

Pisk æggeblommerne og sukkeret luftigt.
Pisk fløden og kom denne og den ønskede smagstilsætning i æggemassen.
Pisk hviderne til hårdt skum og vend dem forsigtigt i.
Hæld blandingen i en form. Frys isen 4-5 timer uden omrøring.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.038 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken stærk øl smager bedst?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her