Logo

Campingpandekager med kødfyld

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Campingpandekager med kødfyld

Tilpasset camping og Trangia sæt

 

Pandekager:

2 æg

½ dl hvedemel

2 dl mælk

Lidt salt

Smør

Fyld:

400 g oksekød i strimler

½ broccoli

2 tomater

1 gul peber

2 dl ymer

½ bundt basilikum

Lidt chilipulver, salt og peber samt olie

  

Pisk æg og mel sammen og tilsæt mælk og salt.

Steg pandekagerne i smørret på panden, og læg dem lunt indpakket i alufolie med håndklæde over.  

Steg kødet i olie 3-4 min. på panden, tag panden af blusset.

Skær grønsagerne i rustikke stykker og svits dem i ca. 5 min. i den store gryde.

Når grønsagerne er møre, tilsættes kød, ymer, basilikum, chili, salt og peber.

Det hele varmes godt igennem.

Fyldet rulles ind i pandekagerne.

 

Wrap: Smør pandekagerne med dressing, f.eks. hvidløgsdressing, og rul dem sammen med salat, grønsager eller pålæg og evt. ost.

 

Tips: Bag flere pandekager end du skal bruge. De kan gemmes og serveres senere på dagen eller næste dag på udflugten. Se opskriften til 'wrap'.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 4.957 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her