Logo

Røde sommerbær i mousserende hvidvin

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Det her må være en af de letteste desserter i verden! Bare hav bærblandingen klar i glassene og fyld op med mousserende hvidvin, når du er klar til at servere. Hvis du føler dig lidt fornem, kan du bruge champagne... og spar ikke på det!
 
Til 6 personer
100 g små jordbær
100 g hindbær
100 g brombær
100 g blåbær
fint revet skal fra 1 lille appelsin
3 spsk cognac
4 spsk strøsukker
75 cl flaske afkølet mousserende tør hvidvin
 
Nip jordbærrene, skær dem i halve og læg dem i en skål sammen med hindbærrene, brombærrene og blåbærrene.
Rør appelsinskal, cognac og strøsukker i.
Fordel blandingen i 6 høje vinglas, dæk dem til og sæt dem i køleskabet i en time til afkøling.
Når du er klar, hæld mousserende hvidvin henover så bærrene lige nøjagtigt er dækket og server straks, mens de stadig bruser.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.509 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad hedder USA’s næste præsident?
Effektiv reklame - klik her