Logo

Brugsens lynboller

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 dl mælk
35 g gær
75 g smør eller margarine
4,5 dl hvedemel (270 g)
1 spsk sukker
¼ tsk salt
1 æg

Mælken lunes, og gæren udrøres heri.

Fedtstoffet smuldres i hvedemelet.

Mælk, sukker, salt og æg tilsættes, og dejen slås godt igennem i skålen.

Dejen sættes på en plade med bagepapir med to skeer, og hæver et lunt sted i ca. 15 minutter.
Kan pensles med sammenpisket æg.

Bages ved 200°C i ca. 15-20 minutter, afhængig af størrelse.

 

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 2.108 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?
Effektiv reklame - klik her