Logo

Lun mandelkage med kanelcreme

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

100 g mandelmasse
1 æg
1 spsk flydende honning
1 dl piskefløde
20 g smuttede mandler
smør til formen

Kanelcreme:
2 dl piskefløde
kanel og flormelis efter smag

Mandelmassen røres med det Letpiskede æg – med lidt forsigtighed kan det gøres i en blender.
Honning og letpisket fløde røres i og til sidst vendes mandlerne i dejen.

Kommes i en velsmurt springform og bages ved 160ºC i ca. 20 min.
Man kan jo prøve om kagen er færdig ved at stikke en strikkepind i – der må ikke hænge dej ved.

Kagen bør serveres varm eller lunken – gerne pyntet med flormelis der sigtes over.

Til kagen serveres også:

Kanelcreme:
Fløden piskes til let skum. Kanel og flormelis piskes gradvist i efter smag.
Tips:Server kannelurernen kuglet op til den lune kage.
Som et smukt supplement kan man servere en frisk figen til hver, skåret ud i kvarte.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.891 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her