Logo

Laksesteak med ristede peberfrugter

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 lakse steak a ca.250g.
4 peberfrugter
2-3 fed hvidløg
Sesamolie
4 bagekartofler
100 g smør
100 g cremefraiche
50 g parmesanost
 
Kartoflerne bages, peberfrugterne strimles. Laksen og grillen pensles
med olivenolie
Laksen grilles ved direkte varme i ca. 2-3 min. på hver side og flyttes
over til indirekte varme og grilles færdig med låg på i ca. 15 min.
Toppen skæres af de færdigbagte kartofler, udhules og røres sammen
med smør og cremefraiche, de hakkede purløg og salt og peber, kommes
tilbage i kartoffelskallen, drysses med lidt parmesanost og bages ved
høj varme i ca. 10-15 min.
Peberfrugterne ristes på en pande med lidt sesamolie og finthakket
hvidløg.
Laksen anrettes med peberfrugterne og den bagte kartoffel.
Evt. Sauce Hollandaise

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.415 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Kongehusets vederlag øges fra 126,5 til 143,8 mil. kroner. Altså en stigning på 17,3 mil. kroner.
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her