Logo

Rabarberkage 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

450 g rabarber
100 g smør el. margarine
250 g sukker
evt. lidt kokos el. mandler
1 æg
180 g hvedemel
1 tsk bagepulver
1 ½ dl mælk

Tilbehør:
½ l. cremefraiche
1 ½ spsk sukker
1 tsk vaniljesukker

Skyl og snit rabarberne fint. Rør fedtstof og sukker godt sammen. Rør ægget i. Tilsæt hvedemel, bagepulver og mælk og bland raberberne i. Kom dejen i et smurt ovnfast fad eller bradepande og bag kagen 45-50 min. ved 180°. Server den lun med cremefraiche, der er rørt med sukker og vaniljesukker.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.276 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her