Logo

Kolde crepes med chokolade

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

125 g hvedemel
2 spsk sukker
1 knsp salt
1 spsk nescafé
1 spsk kakao
2 æg, sammenpiskede
¼ liter mælk
1 spsk olie

SAUCE:
175 g hakket mørk chokolade
1 ½ dl vand
1 tsk nescafé
100 g sukker

FYLD:
¼ liter piskefløde
2 spsk rom

Bland de tørre dele til dejen og pisk æggene i. Pisk mælken i lidt ad gangen og til sidst olien. Lad dejen hvile ca. ½ time. Bag pandekagerne uden ekstra fedtstof på en slip let-pande og lad dem køle af.
Sauce: Kom chokolade og 2 spsk af vandet i en gryde og varm det op, til chokoladen er smeltet. Tilsæt sukkeret og resten af vandet og kog det ved svag varme i ca. 10 minutter. Pisk saucen igennem og afkøl den.
Pisk fløden næsten stiv og vend rommen i. Rul pandekagerne om flødeskummet og læg dem på et fad.
Hæld lidt af chokoladesaucen over lige inden serveringen, og servér resten til.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.668 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?





Effektiv reklame - klik her