Logo

Lammebov i tomat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 lammebov uden ben
2 spsk hvedemel
15 g smør
1 spsk olie
salt
1 tsk paprika
1 kvist frisk rosmarin
1 fed hvidløg
8 tomater
2 dl tør hvidvin

Skær lammeboven i ca. 2 ½ cm tykke skiver og vend dem i hvedemel. Varm fedtstoffet og olien i en tykbundet gryde. Brun skiverne heri. Tilsæt salt, paprika, rosmarin og knust hvidløg. Tag gryden af varmen.
Skold og flå tomaterne og skær dem i både. Kom tomater og hvidvin i gryden. Bring det i kog og lad det snurre ved svag varme under låg i 25 min. eller til kødet er mørt.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (7 stemmer)
Siden er blevet set 427 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her