Logo

Varm avocadosuppe

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 modne avocadoer
saft af ½ citron
½ tsk salt
½ tsk hvid peber
2 ½ dl fløde 13 %
1 l. hønsebouillon
5 spsk sherry

Halver avocadoerne og skrab kødet ud.
Skær det i mindre stykker.
Dryp med citron og blend dem med salt, peber og halvdelen af fløden, til det bliver pure.
Tilsæt resten af fløden og blend grundigt.
Opvarm hønsebouillonen til kogepunktet, tilsæt avocadopure og smag til med sherry.
Den færdige suppe må ikke koge, det vil få den til at skille.
Pynt eventuelt med lidt røget laks og en kvist dild.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.180 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?
Effektiv reklame - klik her