Logo

Tarte à l'Oignon - den bedste løgtærte

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tarte à lOignon - den bedste løgtærte

Denne løgtærte er noget af det bedste inden for tærter. Den er sød, salt og krydret på samme tid og med den lidt sprøde bund, er den vel den bedste af alle...

(8 personer)

# Ingredienser
300 g pate brisée (kan erstattes af mørdej)
 
Fyld:
1 kg løg i skiver
50 g spækstrimler
20 g hvedemel
5 cl solsikkeolie
¼ l mælk
¼ l fløde
3 æg
salt og peber

* Tilberedning
Fyld: Sauter løgskiver og spækstrimler, til løgene bliver gennemsigtige. 
Drys hvedemel, salt og peber over og vend rundt.
Hæld mælk og fløde i og lad simre i 3-4 minutter.
Pisk æggene i og vend rundt.
Rul dejen ud og beklæd en tær­teform, diameter 30 cm.
Hæld fyldet i og bag tærten ved 185 ºC i ca. 35 minutter.
 
Vinaigrette:
Pisk en salatdressing sammen på salt, peber, sennep, raps- og valnøddeolie, vinaigre, lidt aceto balsamico og nogle dråber Maggi.
 
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 3.797 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her