Logo

Varm grapefrugtdessert

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

 

4 grapefrugter

4 spsk lys farin

4 spsk hvid portvin

 

Frugterne halveres, og frugtkødet tages ud uden at beskadige skallerne.

Frugtkø­det skæres i små stykker og fordeles i de 4 halve skaller.

Der drysses med farin, og til slut overhældes det med portvin.

Det sæt­tes i ovnen ved 200°C ca. 10 min.

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.532 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her