Logo

Æblekage med marengslåg

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Marengsdej:
125 g sukker
125 g knuste makroner
4 stiftpiskede æggehvider
 
Æblemos:
1 kg gode syrlige spiseæbler
1 dl vand
1 tsk vanilje
 
Æblerne skrælles og skæres i både - dampes i vandet for meget svag
varme til mos - vanilje tilsættes.
Sukker og makroner vendes i de stiftpiskede hvider.
Æblemosen lægges i bunden af en flad ovnfast skål - marengsmassen bredes
ud over - sættes i en forvarm ovn, 200°C i 15 min. til toppen er gylden.
En meget enkel og velsmagende dessert eller tilbehør til kaffe.
Yoghurtis er godt at give til. Fås i mange varianter, køb en uden for meget
sukker.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 3.691 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her