Logo

Sild en casse

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Sildene renses og udbenes. Lægges med skindsiden ned på hver sit stykke aluminiumsfolie. På sildene lægges dild, hakket løg, tomatstykker, salt og peber, samt smørklumper. Fiskene lukkes sammen og pakkes godt ind i foliet. Lægges i et ovnfast fad. Låg lægges på og fadet sættes i ovnen ved ca. 175ºC i ca. 20 min. Fiskene pakkes først ud når de serveres. Rørt smør og hvide kartofler og godt med hakket dild serveres til.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 577 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Kongehusets vederlag øges fra 126,5 til 143,8 mil. kroner. Altså en stigning på 17,3 mil. kroner.
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her