Logo

Leberkäse

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 kg magert oksekød
200 g svinenakke
100 g spæk
1 løg
30 g salt
1 tsk peber
1 tsk merian
1 fed hvidløg
Saften og skallen af en halv citron
5 dl vand
5 g svinefedt
 
Kør alle ingredienserne gennem en kødhakker.
Lad farsen hvile koldt et par timer.
Smør en brødform godt og pres farsen godt ned i.
Bag i ovnen ved 180ºC i 1 ½-2 timer til gennembagt.
Serveres traditionelt med brasede kartofler og sennep.

Fra Tyskland og Østrig.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,2 (13 stemmer)
Siden er blevet set 5.726 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.
516024-04-2016 17:21:09 Ingrid madsen
515924-04-2016 17:19:24

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?
Effektiv reklame - klik her