Logo

Pink koldskål

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

250 g jordbær
¾ l. a-38
¾ l. kærnemælk
2 appelsiner
Skallen af ½ appelsin
2 spsk sukker
1 spsk vaniljesukker

Jordbærrene piskes ud med A 38 og kærnemælk, smages til med sukker og vaniljesukker. Pres saft af de 2 appelsiner og tilsæt saften i mælkeblandingen sammen med appelsinskal. Røres godt og servers iskoldt.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.431 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?
Effektiv reklame - klik her