Logo

Mokkamousse

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Mokkamousse
 

100 g sukker
2 dl vand
6 spsk kaffepulver, frysetørret
5 blade husblas
5 æggeblommer
5 æggehvider - brug pasteuriserede æg.
5 dl piskefløde 38%
Pynt: 4 blade frisk mynte

A. Hæld sukker med vand og kaffe i en gryde.

Tænd for blusset og bring det i kog.

Lad siruppen køle lidt af og smelt husblas i den lune kaffesirup.

B. Pisk æggehviderne. Pisk fløden til skum.

C. Når siruppen er afkølet til stuetemperatur, blandes æggeblommer, æggehvider og flødeskum.

Fold det hele sammen med kaffesiruppen og læg på køl i 2 timer.

D. Anret moussen med flødeskum og mynte.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 3.011 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her