Logo

Saftfromage 1

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder



#

2 dl sød hindbær-, hyben-, jordbær-, rabarber- eller solbærsaft
5 blade husblas
1 tsk Vanilla
evt. 1 spsk sukker
2 ½ dl piskefløde, pisket til skum

Pynt:
1 dl piskefløde, pisket til skum
syltetøj
*


Husblasen udblødes i koldt vand, tages op og smeltes over damp.

Saft, Vanila og sukker røres i.

Blandingen stilles koldt og omrøres af og til.

 Når den begynder at blive jævn, vendes den forsigtigt i flødeskummet.

Desserten hældes i en skål og stilles koldt.

Den pyntes med flødeskum og syltede frugter.



 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 3.771 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her