Logo

Pichelstiner i trykkoger

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

200 g flæskesmåkød
200 g oksesmåkød
250 g gulerødder
1 stort løg
fedt eller margarine
1 bouillonterning
¼ selleri
¾ kg kartofler
250 g hvidkål
1 porre
salt og peber

Kødet svitses i fedtstoffet i den åbne gryde, og der spædes med 1 ½-3 kopper vand.
Luk gryden og kog ca 8 minutter.
Afkøl gryden og luk den op.
Kontroller, om der stadig er nok væde i gryden.
Kom alle de snittede grønsager og kartofler i gryden sammen med krydderier og ryst det hele godt sammen.
Luk gryden igen og kog endnu 7 minutter.
Afkøl gryden og luk den op.
Smag retten til.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.804 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her