Logo

Romesco med havtaskehaler og jomfruhummer

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

750 g jomfruhummer
750 g havtaskehaler
6 fed hvidløg
3 niora (kan evt erstattes af lidt chili med et drys paprika)
2 skiver hvidt brød
3 røde tomater
50 g pinjekerner
1 dl tør hvidvin
1 dl vand
1 dl olivenolie

I en gryde svitses de flækkede jomfruhummere kort tid i olivenolie, hvorefter de tages op.
I samme olie sauteres hakket hvidløg, tern af hvidt brød samt tomater i et par minutter.
Herefter tilsættes niora og pinjekerner.
Kom grønsagerne i en morter, og stød dem til en dejagtig masse.
Massen steges nu igen i gryden, hvorefter der tilsættes hvidvin og vand.
Havtasken brfries for skind og hinder og lægges ned i lagen, hvor den koges forsigtigt under låg i ca. 8-10 minutter.
I de sidste minutter koges jomfruhummerne med.
Serveres rygende varmt, med sprød flûtes.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.042 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?





Effektiv reklame - klik her