Logo

Mælkeærter fra Møn

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

150 g nye gulerødder
150 g kartofler
300 g ærter
Mælk
Hvedemel
Smør
Persille
 
Gulerødder og kartofler koges i vand.
Når de er møre kommes ærterne i.
Der hældes nu lige så meget mælk i, som der er vand.
Retten jævnes med en smørbolle og serveres med hakket persille.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.489 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her