Logo

Mexicansk bønnegryde

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 ds bønner i tomatsauce
2 løg
olie
1 grøn peberfrugt
1 rød peberfrugt
250 g champignon
500 g tomater
5 dl grønsagsbouillon
Maizenamel
evt. lidt ærter
persille
lidt cayennepeber, salt og peber
andre krydderier efter behag

Løgene hakkes og brunes i olien.

Peberfrugterne skæres i strimler og tilsættes sammen med halve champignon.

Simrer 5 minutter.
Tomaterne skæres i små stykker og blandes i gryden.
Bouillonen hældes i, og det simrer endnu 5 min.
Bønnerne tilsættes, og der jævnes med lidt Maizena rørt ud i vand.
Der smages til med krydderier, og der drysses persille over inden servering.

Ris, pasta eller flûtes serveres som tilbehør.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,6 (8 stemmer)
Siden er blevet set 2.794 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her