Logo

Saltimboca med hvidvinsauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

til 2 pers

6-8 stk kartofler, skåret i skiver
4 blade salvie
2 skiver kalveinderlår
2 skiver parmaskinke
2 dl hvidvin
olivenolie til stegning
salt og peber

Tilberedning:
Læg parmaskinke og salvie over kødet. Sæt det fast med en lille tandstik. Varm olivenolie på en pande og steg kødet 2-3 minutter på hver side. Hæld hvidvin ved og lad det det koge til hvidvinen er kogt ind til det halve. Steg kartoflerne til de bliver gyldne og server til kødet.
-----

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 936 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Copenhagen Pride have skattepenge?
Effektiv reklame - klik her