Logo

Ovnbagte nektariner

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Ovnbagte nektariner

4 modne nektariner

Fyld:

12 kammerjunker

lille håndfuld grofthakkede mandler

2 spsk. farin

fintrevet skal af ½ usprøjtet appelsin

30 g smør

2,5 dl piskefløde

1 Daim (chokoladeovertrukket krokant)

 

Halver nektarinerne, og tag stenen ud.

Knus kammerjunkerne, og hak mandlerne

Bland kammerjunker, mandler, farin, appelsinskal og smør sammen.

Fordel fyldet i frugterne, og stil dem på en bageplade med bagepapir.

Bag dem midt i ovnen ved 200°C i 10 minutter, eller til fyldet bliver gyldent.

Pisk fløden til skum.

Hak Daim, og vend det i flødeskummet.

 

Tips: Desserten kan laves af mange forskellige frugter fx æbler, pærer eller store blommer. Pisk fløden til skum i en plastikpose. så undgår du op­vask, det er nemt og bekvemt. Kom fløden i en frysepose, pust luft i posen, og bind en knude.

Ryst posen, til fløden er ble­vet til skum. Vupti ...

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 5.044 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her