Logo

Islandsk lagkage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Bund:
4 æggehvider
120 g sukker
150 g kokosmel

Creme:
4 æggeblommer
80 g flormelis
80 g smør el. margarine
100 g chokolade

Bunden:
hviderne piskes stive, sukker og kokos kommes i.
Bages ved 170ºC. 1 time

Cremen:
Sukker melis og æggeblommer piskes, smeltet chokolade tilsættes. stilles koldt og pyntes med fløde

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.438 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvor tit spiser du oksekød til aftensmad?
Effektiv reklame - klik her