150 g kalkunbacon
2 spsk olivenolie
3 gulerødder
2 grønne peberfrugter
2 courgetter a ca. 300g
400 g makaroni
1 l. vand
75 g smør/margarine
50 g hvedemel
5 dl mælk
2 æg
125 g reven mozzarella
Skær baconskiverne i smalle strimler og rist dem på en pande i den varme olie.
Læg dem over på et stykke køkkenrulle.
Skær gulerødderne i skiver.
Fjern stilk og frøstol fra peberfrugterne og skær dem i strimler.
Flæk courgetterne to gange på langs og skær dem i terninger.
Bland urterne og rist dem i olien fra baconen under omrøring i 4-5 minutter.
Krydr dem med salt og peber.
Bræk makaronien i mindre stykker og kom dem i en gryde med letsaltet vand.
Lad dem koge i 10 minutter.
Rør, så de ikker klæber sammen. Hæld vandet fra.
Kom dem i et ovnfast fad og bland med urterne.
Drys det med baconen.
Bag smør og hvedemel sammen og pisk mælken i lidt efter lidt.
Lad det koge igennem, tag gryden af og rør æggene i et ad gangen.
Krydr opbagningen mad salt og peber, fordel den over fadet og drys med ost.
Bag retten på næstnederste rille i ovnen i ca. 50 mim. ved 190ºC.
Server straks.