Logo

Suppe med champignon og voksbønner

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 ds voksbønner
smør
1 løg
1 fed hvidløg
200 g markchampignon
6 dl grønsags- eller hønsebouillon
3 dl mælk
salt og peber
persille og olivenolie til pynt

Si væden fra bønnerne.

Smelt lidt smør og tilsæt det hakkede løg og presset hvidløg.

Det skal stege i 8-10 minutter uden at brune.

Champignonerne skæres i skiver og tilsættes.

Hæld bouillonen ved og tilsæt bønnerne.

Husk at gemme lidt bønner og champignon til pynt.

Bring suppen i kog og lad den koge let i 15-20 minutter.

Tilsæt mælken og bring det i kog igen.

Smag til med salt og peber, blend suppen og hæld den gennem en si.

Suppen serveres i portionsskåle pyntet med stegte champignoner, hele bønner, hakket persille og nogle dråber olivenolie.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.021 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?
Effektiv reklame - klik her