Logo

Rabarbertrifli - Marie's

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Rabarbertrifli - Marie's

Til 4 personer

½ kg tynde rabarberstilke

100 g sukker

6-8 store makroner

2-3 spsk sød sherry

Creme:

2 æggeblommer

3 spsk sukker

1 spsk majsstivelse

2 ½ dl piskefløde

1 vanilje stang

flødeskum

 

Skær rabarberstilkene i 1 ½ cm lange stykker.

Kog dem møre med sukker og et par spsk vand. Lad dem svale af.

 

Creme: Pisk æggeblommer og sukker godt sammen og pisk majsstivelse i.

Bring fløden i kog med den flækkede vaniljestang.

Hæld den koghede fløde i æggemassen, mens der piskes.

Hæld tilbage i gryden og bring det i nærhe­den af kogepunktet, mens der piskes - cremen må ikke koge, så skiller den.

Tag gryden fra varmen og lad cremen svale af.

Fordel let knuste makroner i portionsglas og dryp dem med sherry.

Kom rabarber og creme på.

Top op med flødeskum.

 

Se også abrikostrifli - Marie's.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.406 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her