Logo

Druesorbet med chokoladedruer

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Rosa:
500 g blå vindruer
125 g sukker
1 ½ dl vand
1 citron, saft heraf
1 æggehvide
1 spsk flormelis

Lysegrøn:
500 g grønne vindruer
125 g sukker
1 ½ dl vand
1 citron, saft heraf
1 æggehvide
1 spsk flormelis

Tilbehør:
Druer dyppet i smeltet hvid chokolade

Blend druerne kort, hæld massen i en si, og lad saften løbe af. Der skal blive 3 dl saft, smid resten væk. Kog sukker og vand i 3 minutter, bland med druesaft og smag til med citronsaft. Afkøl blandingen og frys den til snesjap konsistens i en ismaskine. Pisk æggehviden næsten stiv, tilsæt flormelis og pisk videre til en stiv marengsmasse. Bland den i druesjappet og lad maskinen røre videre så marengsmassen bliver jævnt fordelt. Fyld sorbeten i en metalform og lad sorbeten stivne i fryseren natten over. Form derefter kugler. Læg dem på bagepapir og opbevar dem i fryseren. Gentag processen med den lysegrønne sorbet. Læg nu iskuglerne i forskellige farver i en portionsskål og server med druer dyppet i hvid chokolade.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 2.351 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?
Effektiv reklame - klik her