Logo

Varmrøget laks med æbleflæsk

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

400 g varmrøget laks
100 g bacon i tern
100 g smør
1 stort løg, finthakket
2 store madæbler, i små tern
salt
peber

Bacon ristes af i smørret ved middel varme. Løg og æble tilsættes og steges et par min. Krydres med salt og peber. Laksen lunes i ovnen ved 200 ° i 5-8 min. Anrettes på fad med æbleblandingen. Pyntes med frisk timian.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.913 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her