Logo

Peya

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 dl basmatiris
1 dl gule afskallede mungbønner
2 l. vand
½ spsk ghee
½ spsk frisk ingefær
1 tsk spidskommenfrø
Lidt gurkemeje
Salt
½ spsk citronsaft

Ris og bønner skylles, kommes i en gryde med vand og koges under låg i 40 minutter.
Frisk ingefær og spidskommen svitses i ghee i et minut, og gurkemeje tilsættes.
Krydderierne blandes i peyaen sammen med salt.
Retten koges op og citronsaft tilsættes.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 2.105 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her