Logo

Kommenstænger - diabetiker

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Kommenstænger - diabetiker

300 g hvedemel

1 tsk bagepulver

200 g margarine

2 spsk cremefraiche

1 tsk havsalt

1 æggeblomme

kommen

*

A. Ælt mel, bagepulver, margarine, cremefraiche og salt til en glat dej og stil den i køleskabet i 30 min.

 

B. Form dejen på en melet flade til en lang rulle, del den i 30 lige store stykker og sno dem til lange stænger.

 

C. Læg stængerne forsigtigt på en bageplade med bagepapir, pensl med æggeblomme og drys kommen på.

 

D. Bag kommenstængerne i en forvarmet ovn ved 200°C (varmluft 180°C) i ca. 12 min.

 

Per Portion 416/99 kJ/kcal. 1 g protein. 6 g fedt. 8 g kulhydrat. 0 g fibre.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.161 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her