Logo

Brødpie

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

6-8 skiver (150 g) tørt franskbrød
50 g smør
evt. 50 g rosiner
Piedej:
3 hele æg
3-4 spsk sukker
½ liter mælk
Til at drysse over:
2-3 spsk sukker
1 tsk Vanila
revet skal af ½ citron

   
Tørre brødskiver smøres og skæres i terninger, der lægges i et smurt gratinfad. Skoldede rosiner kan drysses over.
Hele æg piskes sammen i en skål, tilsættes sukker og mælk og hældes over brødet, der skal være dækket af dej.
Pien trækker i ca. 10 min., så brødet bliver udblødt, før den sættes i ovnen.
Det tiloversblevne smør lægges i klatter på dejen.
Bages ca. 30 min. ved 175°C.
Desserten serveres varm, drysset med sukker, Vanila og revet citronskal.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (7 stemmer)
Siden er blevet set 2.203 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her