Logo

Svampesouffle med isop

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

500 g blandede grofthakkede svampe
30 g smør
1 lille løg
30 g hvedemel
1 spsk tørret eller frisk isopblade
salt og peber
3 dl mælk
4 æggeblommer
4 æggehvider
lidt rasp
 
Svits svampene i smør sammen med løget som er finthakket.
Drys hvedemel og krydderier over.
Spæd med mælken og lad det småsnurre et par minutter.
Rør æggeblommerne i blandingen.
Pisk æggehviderne stive og vend dem varsomt i.
Kom souffleen i en smurt form og bag retten i ovn ved 200°C i ca. 45
minutter til den er gylden i skorpen.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.358 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?





Effektiv reklame - klik her