Logo

Ciabattabrød og -boller

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

800 g hvedemel
200 g durum hvedemel
50 g gær
6 ½ dl lunkent vand (37ºC)
lidt salt
 
Rør gæren ud i det lunkne vand og tilsæt hvedemel og salt.
Ælt dejen og lad den hæve tildækket og lunt i en halv time.
Drys hvedemel på bordet.
Del dejen i to lige store stykker.
Slå luften ud af dejen og form det ene stykke til et brød og det andet
stykke til 8-12 boller.
Sæt brødet på en bageplade og bollerne på en anden.
Efterhæver tildækket og lunt i ca. 1 time.
Brødene pensles med vand og drysses med hvedemel lige inden bagningen.
Brødene bages i en 200ºC varm varmluftsovn.
Bollerne tages ud efter ca. 15 minutter.
Brødet efter yderligere 5-10 minutter.  

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.345 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her