Logo

Plankebøf - stegning

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 oksebøf

Bøffen brunes på panden, planken skylles i koldt vand eller smøres med olie. Bøffen lægges på planken, kartoffelmos lægges rundt om bøffen.

Ovnen tændes på 200º. Når denne temperatur er nået, sættes bøfferne midt i ovnen, til kartoffelmosen er gyldenbrun efter ca. 20 minutter.

Tips: I øvrigt kan man også tilberede fisk og andre slags kød på plankerne, og mange gæster, der første gang får serveret retten, bliver begejstrede for denne variation, som ved tilfældigheder kom til Bornholm for et kvart århundrede siden.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,8 (6 stemmer)
Siden er blevet set 3.092 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad tror du mest på?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her