Logo

Baronens baconbøffer

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Her en spændende opskift på baconbøffer lavet på hakket okse eller kalvekød. Som tilbehør kan der serveres ris og tomat og agurkesalat samt en nem champignonsauce,

 

4 spsk rasp
1 ¼ dl vand
1 tsk salt
lidt peber
400 gram hakket oksekød eller kalvekød
1 æg
ca. 8 baconskiver
8 skiver mild ost

Sauce af:
250 gram friske champignon
1 spsk smør
Citronsaft
lidt hvidvin
3 dl piskefløde eller kaffefløde
(evt.) meljævning
Tilbehør:
Kogte ris og tomat/agurke salat - eller anden salat.

Rasp, vand, salt og peber røres sammen.
Skal trække ca. 10 minutter.
Bland det hakkede kød i og rør det godt sammen med ægget.
Form farsen til 8 boller, der trykkes lidt flade og ombindes med baconskiver, som holdes fast med en tændstik.
Steg bøfferne i smør.
Få minutter før bøfferne er færdigstegte, lægges en skive ost på bøfferne.
Bøfferne steger nu færdig, til osten er let smeltet/cremet

Champignonsauce:
Rens og hak champignonerne groft.
Letsteg dem i smør, tilsæt salt, citronsaft og lidt hvidvin.
Lad det stå og småsimre lidt.
Tilsæt så fløde og jævn evt. saucen, som endelig smages til.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 3.806 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her