Logo

Kalkungryderet

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

250 g kalkun/kylling i tern
½ l. appelsinjuice
½ terning hønsebouillon
½ appelsin
½ fed hvidløg
lidt chili
2-3 gulerødder i skiver
½ spsk Maizena
evt andre rodfrugter eller gul eller rød peberfrugt.

Skræl gulerødder og skær i skiver.
Snit evt andre grønsager og skær i mindre stykker.
Hæld juice og bouillonterning, saften af den halve appelsin og
fintsnittet/presset hvidløg i gryden.
Bring i kog og læg kødet i.
Kog videre og fjern evt skum.
Dæmp varmen og tilsæt lidt salt, peber og chili (pulver eller lidt
sambal oelek).
Lad kødet koge ca 5 minutter under låg.
Læg gulerødderne mm i og lad simre til disse er nogenlunde møre.
Jævn om nødvendigt med Maizena udrørt i koldt vand.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.740 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her