Logo

Proteinbar

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

100 g hasselnødder
1 bøtte honning
75 g kokosmel
75 g kakao
200 g havregryn
200 g proteinpulver med kakaosmag
 
Honningen sættes i vandbad på moderat varme og smeltes til det er helt
flydende.
Hasselnødder og havregryn pulveriseres med en blender.
Nødderne, havregryn, kokosmel, kakaoen og proteinpulvret blandes godt
sammen i en skål.
I en anden skål hældes det smeltede honning nu op i og pulverblandnigen tilsættes under omrøring.
Undervejs spædes der op med skummetmælk dog kun til massen bliver
fast.
Herefter hældes massen over i nogle muffinskåle (kan købes i de fleste
supermarked) og sættes i køleskabet.
Og vupti ca 16-18 stk proteinbar med fremragende smag og gode
ingredienser.
Proteinindhold ca. pr stk 20 g

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 661 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Regeringen, hvem har gjort det bedst?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her