Logo

Hvidløgsbøffer af hestefars

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

500 g hestefars (oksefars kan også bruges)
4 fed hvidløg
ca. 21/2 dl cremefraiche
1 pk. bacon i skiver
salt, peber
 
Farsen blandes med hvidløg, cremefraiche, salt 6 peber.
Prøv dig frem med mængden af creme fraichen, men farsen bliver rimelig lind.
Form bøfferne og sno en skive bacon rundt om dem.
Læg dem i et ovnfast fad og kom dem i en forvarmet på 180ºC i ca. 1 time alt efter hvor røde/gennemstegte du ønsker dem.
 
Tips: Serveres med pommesfrites, salat og flûtes. Du kan evt. vikle de ekstra baconskiver omkring nogle bønner, komme pakkerne i et ovnfast fad og sætte dem i ovnen sammen med bøfferne i ca. ½ times tid.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (7 stemmer)
Siden er blevet set 1.333 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her