Logo

Sennepsæg

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

200 g røgede flæsketerninger
4 æg
2 spsk smør
2 spsk hvedemel
½ l. mælk
1-2 spsk sennep, afhængig af styrken
1 bdt purløg

Rist flæsketerningerne på en pande.
Kog æggene ”smilende” dvs. omkring 7 minutter.
Smelt smørret og rør det sammen med melet.
Spæd med mælken og lad saucen koge igennem nogle minutter.
Rør sennep i og smag til med salt og peber.
Kom de pillede æg i saucen og varm igennem.
Lad ikke saucen koge efter der er tilsat sennep, så bliver den bitter.
Hæld blandingen i et halvdybt fad og drys med flæsketerninger og
finthakket purlg.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,3 (6 stemmer)
Siden er blevet set 2.599 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her