Logo

Bøf i fad

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 stor courgette
1 løg
1 dl letmælk
2 dl havregryn
400 g magert hakket oksekød
salt
peber
1 dåse hakkede tomater
1 bakke champignon
2 tsk paprika

Courgette og løg skæres i tynde skiver og lægges taglagt i et ovnfast fad. Oksekødet blandes med salt, peber, havregryn og mælk. Det formes til 4 bøffer, der brunes på en tør pande og lægges i fadet.

Champignon renses, skæres i kvarte og ristes på panden. Tomaterne hældes på, og det smages til med salt, peber og paprika. Saucen hældes over bøfferne. Læg låg på fadet, der sættes i ovnen ca. 20 min. ved 250°C.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.927 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her