Logo

Baked Alaska

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Baked Alaska stammer, på trods af navnet oprindeligt fra Frankrig hvor det kaldes omelette à la norvégienne. Retten laves altid med lagkagebunde, is og marengs, men kan laves på forskellige frugter.

 

 

1 lagkagebund
2 pk. frosne bær
¾ l. god vaniljeis
3 æggehvider
1 ½ dl melis
evt. mandelflager

Tø bærene op.
Varm ovnen til 275ºC.


Pisk æggehvider MEGET stive (du skal kunne vende skålen uden at
noget falder ud).
Vend sukkeret i (gøres bedst med en dejskraber).
Fordel bærene på lagkagebunden (hold siderne fri)
Læg isen på (direkte fra fryseren) (igen hold siderne fri) og dæk HELT med marengsdejen.
Drys evt. mandelflager over.
Bag ca. 5 min. til gyldent.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5.0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 3.611 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her