Logo

Coupe Citrus a la Danoise

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Anbring en kugle citronsorbet (fremstillet af grundsukkerlage til sorbet (se opskrift) tilsmagt med citronsaft), en kugle appelsinsorbet (fremstillet af grundsukkerlage til sorbet (se opskrift) tilsmagt med appelsinsaft) og en kugle grapefrugtsorbet (fremstillet af grundsukkerlage til sorbet (se opskrift) tilsmagt med grapefrugtsaft) i bunden af portionsglasset.
Dæk isen med et lag fine hindbær og hæld 1 spsk appelsinsaft og 1 spsk Grand Marnier henover.
Dekorer med en skive syltet eller kandiseret appelsin og drys lidt knuste hasselnøddekerner over.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 1.835 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?





Effektiv reklame - klik her