Logo

Svampestuvning 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

svampe
1 lille løg, finthakket
1 fed
lidt smør eller olivenolie
salt
peber
fløde
lidt Maizena eller hvedemel

kom lidt fedtstof på panden og varm den lidt op. Svits løg og hvidløg og kom svampene til dem. Kom salt og peber. Når svampene er ristede, tilsæt fløde, eventuelt et lille drys Maizena eller hvedemel og lad det hele stå og blive lidt tykkere. Serveres på ristet brød eller på pasta.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.160 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken stærk øl smager bedst?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her