Logo

Spinatsalat med pinjekerner

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 pk. friske hele spinatblade
1 rødløg
150 g pinjekerner
1 bk. cherrytomater
1 pk. bacon i skiver
1 ps. revet mozzarella

Dressing:
salt
peber
olivenolie
balsamico-eddike
krydderier som fx. oregano basilikum og timian

Spinaten skylles grundigt, rives i store stykker og lægges i en skål.
Baconskiverne skæres i stykker af ca. 1 cm. og steges helt sprøde.
Rist pinjekernerne let på en tør panden indtil de er gyldne (det fremhæver smagen).
Hak rødløget fint og skær tomaterne i både.
Det hele kommes i salatskålen sammen med osten.
Lav en olie- eddikedressing med masser af basilikum (eller andet) og hæld den over salatblandingen.
Bland salaten så dressingen bliver fordelt godt.
Drys til sidst den stegte bacon, reven ost og pinjekernerne over salaten.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.497 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her