Logo

Provencesmør

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Velegnet til kylling, svinekød, lam, fisk og skaldyr.

 

1 tsk hakket frisk timian

1 tsk hakket frisk merian

1 tsk hakket frisk basilikum

1 tsk hakket frisk oregano

225 g blødt smør

 

Rør de friske krydderurter ind i det blødgjorte smør.

Rul smørret ind i papir og sæt det i køleskabet, til det er blevet fast.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.002 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken stærk øl smager bedst?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her